Ledig stilling: Investeringsrådgiver

Som investeringsrådgiver i Forte blir du del av et sterkt kapitalforvaltningsmiljø med unik spisskompetanse. Du vil få muligheten til å bygge videre på et sterkt fundament og spille en sentral rolle i videreutviklingen av selskapet.

Forte har som ambisjon å være foretrukket partner for krevende spare- og investeringskunder. En viktig forutsetning for dette er å gi våre kunder god og relevant rådgivning. Vi ønsker derfor å utvide vår rådgivningsenhet med en ny investeringsrådgiver. Vi ser etter deg som er selvstendig og initiativrik, og som kan bidra til å bygge gode relasjoner gjennom aktiv oppfølging og rådgivning av både etablerte og nye kunder. Vår nye investeringsrådgiver har sterk interesse og engasjement for finans og investeringer, og evner å kommunisere komplekse problemstillinger innen dette fagområdet.

Som investeringsrådgiver i Forte blir du del av et sterkt kapitalforvaltningsmiljø med unik spisskompetanse. Du vil få muligheten til å bygge videre på et sterkt fundament og spille en sentral rolle i videreutviklingen av selskapet.

 

Arbeidsoppgaver og ansvarsområder:  

  • Yte god langsiktig investeringsrådgivning og oppfølging av bedrifter og privatpersoner med plasseringsbehov.
  • Bygge opp og vedlikeholde egen klientportefølje gjennom å danne gode varige relasjoner til privat og bedriftsmarkedet.
  • Være en aktiv deltaker i videreutviklingen av selskapet og våre tjenester.
  • Fokus på kvalitet og etterlevelse av selskapets verdier og regulatoriske krav.
  • Være en aktiv bidragsyter i kompetanse- og erfaringsutveksling.

 

Ønsket erfaring og utdanning:  

  • Erfaring med investeringsrådgiving eller beslektet virksomhet.
  • Autorisert finansiell rådgiver (AFR), eller ønske om å bli det. Ved behov vil Forte Fondsforvaltning legge til rette for at du kan autoriseres gjennom finansnæringens autorisasjonsordninger (FinAut).
  • Bachelor eller mastergrad innen økonomi (solid relevant erfaring kan kompensere for manglende formell utdanning).
  • Sterke muntlige og skriftlige kommunikasjonsevner, både på norsk og engelsk.

 

I Forte Fondsforvaltning blir du del av et solid fagmiljø, og får muligheten til å utvikle deg i tett samarbeid med noen av Norges fremste eksperter på området. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, samt pensjons- og forsikringsordninger.

For flere opplysninger og en uforpliktende samtale, ta kontakt med Visindi ved Nils Jørgen Tømmerås, tlf. 971 84 166 eller Patrick Gjønnes tlf. 410 42 063. For mer informasjon om selskapet og stillingen, kan du også kontakte daglig leder i Forte Fondsforvaltning AS, Egil Matsen tlf. 951 86 769.

Alle henvendelser til Visindi behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor Forte Fondsforvaltning AS i prosessens innledende fase.

 

Søk stillingen

 

Forte Fondsforvaltning AS er et Trondheimsbasert uavhengig fondsforvaltningsselskap etablert i 2010. Vi forvalter fem ulike verdipapirfond, med samlet forvaltningskapital på ca. 2,5 mrd. kroner. Våre fond består av tre aksjefond, ett obligasjonsfond og ett kombinasjonsfond. Forte har konsesjon til å drive investeringsrådgivning og individuell (aktiv) porteføljeforvaltning, i tillegg til forvaltning av egne fond. I dag er vi 11 ansatte i selskapet, hvor det jobbes kontinuerlig med å formidle våre fond til det institusjonelle- og private markedet.